tisdag 27 december 2016

God Jul!


Här har det ekat lite tomt de senaste dagarna. Julen var plötsligt här och det fanns inte tid för annat än julskinka, klappar, familj och konfekt i massor. Aldrig har jag varit i så god tid att köpa julklappar och julstöka men likväl var jag helt oförberedd när 24:e väl var här.


God Jul hursomhaver! Hoppas du har haft en lugn och skön helg.


Hemma hos oss var det smått kaos med fyra småttingar i knutarna men också helt underbart. Vi läste böcker och byggde pussel. Vi samlades kring julbordet och åt potatis och köttbullar. Vi hann med skattjakt (en tradition vi hållit fast vid några år nu och som småttingarna älskar. Jag hade gömt fyra små paket de fick leta rätt på. I paketen finns alltid pyssel, i år var det varsin spargris man kunde måla med tusch). Sedan åt vi gröt och julstjärnor. Vi väntade otåligt på tomten. Tomten kom och vi prövade alla nya leksaker på en och samma gång. Efter nio när de små sov och mamma kom hem från jobbet fick vi stora barn våra julklappar. Jag fick en skrivbordsstol och en tårtform. Sedan avrundade vi dagen med hemlagat julgodis, glögg och samma julfilmer på tv som i fjol.

Ps. jag har uppdaterat bloglovin, så följ mej där om du vill!

2 kommentarer:

  1. Det låter som en fantastisk jul! Vad fint med skattjakt. Det tar jag med mig framåt. Det är ju som äggjakten på påsken :) Gott nytt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skattjakt/paketjakt är super mysig på julafton <3 det kommer jag fortsätta med för alltid haha. Och sant att det påminner om påsktraditionerna, har inte tänkt på det tidigare :D

      Radera