×
Spraymålade glasburkar

Spraymålade glasburkar

Jag har börjat samla på mej alla glasburkar jag kommer över. Har svårt att slänga en endaste (förutom de med fastgjutna etiketter som man kan bli smått galen på). Nu har jag spraymålat locken och funderar vad som skall hamna där i.. kanske kokosflingor och nötter, te och kaffe? Eller så något helt annat, något pysslig kanske. Vi får se...

Hur som helst, ett lätt sätt att återvinna gamla glasburkar och använda dem till något fint. Hur är det med dej, finns det något du inte kan slänga och samlar på dej i massvis?

3 kommentarer

  1. aha!! tack ska du ha det måste jag pröva

    SvaraRadera
  2. Vad smart! Jag samlar också på mig glasburkar och det här är ju ett jättebra sätt att få samlingen att se lite mer enhetlig ut. Vad för slags sprayfärg har du använt? Finns det någon risk att den tvättas bort när man diskar burkarna tror du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har använt vanlig hobby sprayfärg som skall hålla på både trä, metall, sten och plast. Jag har inte hunnit diska några lock ännu så jag vet faktist inte, men det borde hålla. Sedan tänker jag mej att locken inte blir lika smutsiga som själva glasburkarna + att färger är på utsidan och därför behöver man inte diska dem allt för noggrant och hårt. Men det återstår att se :)

      Radera

Copyright © the GlassbergCREATED BY ThemeShine