lördag 7 januari 2017

Mål 2017

Jag har funderat på vilka mål jag har får det nya året, men jag tycker att det har varit svårt. Jag vill nämligen inte lägga upp för stora mål, som jag ändå inte klarar av. Jag vill inte heller lägga upp mål bara för att och jag vill inte lägga upp för många mål, hellre några få så att jag ens minns vad jag lovat. Så jag har kommit fram till:

MÅL 2017:


- Färre saker på gång. Hösten var rätt stressig, jag hade mycket planer, projekt samt jobb men allt för lite tid. Det gjorde att jag blev okoncentrerad, hade svårt att somna och hundra andra dåliga saker. Jag vill verkligen satsa på att göra mindre/ ha lägre krav på mej själv i år + ha all fokus och kärlek på det jag verkligen gör.

- Köpstopp. Jag skulle vilja ha en månad köpstopp gällande kläder. Samtidigt vet jag med mej själv att just vid stop/strejk så vill jag göra just den saken extra mycket = det skiter sej. Det viktiga är trots allt att jag vill tänka genom alla klädinköp noga och ha en mer hållbar garderob. Därför kanske det inte blir ett uttalat köpstop (iaf inte på loppis) utan snarare att tänka genom alla inköp noga.- Promenera mera. Jag gick överallt i Helsingfors, hela tiden.. men jag har blivit usel på att gå (allt för lätt att ta bil här alltså)

- Ta trappan istället för hissen, på riktigt, det gjorde jag också alltid i Helsingfors och då bodde jag ändå på 6:e våningen.

- Vara sjukt kreativ. Det var jag rätt duktig på 2016 och det skall jag helt enkelt fortsätta med.

- Planera lunch & middag 1 vecka. Detta skall vi faktist pröva kommande vecka, att inte impuls äta nudlar utan tänka genom mat inköp för hela veckan.. mest för att jag vill testa på nya maträtter men också för att vi inte ska handla onödiga ingredienser som bara blir dåliga i kylen - får se hur det går.

- Organisera bilden. Jag fotar allt för mycket och har allt för dålig ordning på bilderna. Jag skall bli bättre på att spara bilder organiserat och lagra dem smart och regelbundet.

- Hänga upp tavlor. Vi har inte vågat hänga upp en enda tavla på de nymålade vita väggarna ännu.. men det måste vi ändra på.

2 kommentarer:

  1. Åh vilka fina mål! De känns verkligen grundade i att ta hand om dig. Kreativiteten kommer du ju greja lätt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kreativiteten kanske är ett av de lättare :D men hoppas jag lyckas med de andra också!

      Radera