OM MEJ / KONTAKT


Hej, Julia Glasberg här! Jag är tjugotvå år, en dagdrömmande finlandssvensk och bosatt i Vasa.

Kreativa drömmar fick mej för tre år sedan att flytta till Helsingfors för att studera "Online media and Art direction". Där lärde jag mej att illustrera och förstå mej på webbdesign med mera. Jag har gjort praktik på dagstidning, tryckeri, reklambyrå och är alldeles snart färdig med mina studier - då firar vi med smörgåstårta, inte sant!

När jag inte är i skolan stylar jag matbilder, promenerar i skogen, fotar kaffe, äter potatis, illustrerar, sitter på café, läser en tidning, designar födelsedagskort, talar i telefon eller vattnar blommor.


Vad handlar bloggen om?

Här skriver jag om saker jag äter / bakar, dvs. smoothies, kaffe eller kanske prinsesstårta. Jag skriver även om en del DIY projekt, en del äventyr, en nypa tips och en knippe festligheter. Här är den plats där jag gör allt kreativt jag känner för!
 

Kontaktinfo

Du får väldigt gärna lämna en kommentar när du tittar in, det gör mej ypperligt glad. Du kan också kontakta mej via julia.glasberg@gmail.com


En sak till, bilderna här på bloggen har jag själv tagit om inget annat anges. Du kan möjligtvis få låna dem om du frågar snällt och därefter länkar tillbaka hit så klart.