
I februari var det godisstrejk hemma hos oss. När allt julgodis äntligen var slut kändes det bra med en liten paus. Jag tipsade om dadelbollar med tranbär och lovade återkomma med fler mumsiga + hälsosamma recept. Så här ett bra tag senare kommer nu ett tips på något kanske ännu godare, nämligen hallonbollar! Om du älskar hallon är det här receptet för dej, dessa smakar 90% av det underbara bäret. Ett stort plus är också den fina färgen på dessa!

Att rulla i: bärpulver, frystorkade jordgubbar och kokosflingor
Gör såhär: Blanda bärpulver, frystorkade jordgubbar och kokosflingor på ett fat. Mixa ihop övriga ingredienser i en matberedare till en jämn massa. Forma till runda bollar och rulla i bärpulver- och kokosblandningen. Förvara i frysen.

Hallonbollar
Du behöver: 100g cashewnötter, 2 dl hallon, 1 krm vaniljpulver, 1msk honung, 1 dl kokosflingor.Att rulla i: bärpulver, frystorkade jordgubbar och kokosflingor
Gör såhär: Blanda bärpulver, frystorkade jordgubbar och kokosflingor på ett fat. Mixa ihop övriga ingredienser i en matberedare till en jämn massa. Forma till runda bollar och rulla i bärpulver- och kokosblandningen. Förvara i frysen.
Inga kommentarer